Головна

Про компанію

Новини

Виробники

Доставка і оплата

Якість товару

Гарантія і повернення

Контакти

Вхід

0

Види автокосметики для кузова в зимовий період

Багато автовласників задаються питанням, як запобігти пагубному впливу погодних явищ на автомобіль в зимовий період. Виробники автокосметики пропонують широкий асортимент різних засобів, які надійно захищають кузов та інші деталі авто від виникнення пошкоджень. Але перш ніж придбати позицію, варто розглянути різновиди і характеристики даної групи товарів.

Автохімія для зимового періоду поділяється у напрямку застосування і характерних властивостей. До переліку входять такі види:крыло

- для захисту кузова;

- незамерзаючі рідини для бачка омивача;

- антифризи для радіатора;

- розморожувачі для замків;

- осушувачі зайвої вологи.

Окремою групою варто згадати спеціальні добавки, що запобігають втраті властивостей палива, морозостійкий шампунь і засіб для полегшення запуску авто в мороз. Перераховані хімічні склади значно спрощують експлуатацію машини і життя автовласника в холодну пору року.

Також існують спеціальні антизапрівачи, які призначені для усунення конденсату на внутрішній поверхні скла салону. З цією проблемою стикаються практично всі водії. Зазвичай доводиться прогрівати авто, інакше рівень видимості низький. Якщо обробити поверхні зазначеними засобами, волога самоусувається. Вони запропоновані покупцеві у формі аерозолю або рідини і прості у використанні.

Властивості автохімії

Для правильного вибору необхідно розуміти призначення того чи іншого складу. Це допоможе не помилитися з покупкою і орієнтуватися в запропонованому асортименті.

У зимовий період кузову машини необхідний захист не тільки від несприятливих погодних явищ. Головним ворогом є сіль, якою посипають дороги під час ожеледиці. У поєднанні з забрудненнями та нерегулярної мийкою вона здатна пошкодити лакофарбне покриття і привести до появи корозії. Тому, щоб уникнути таких негативних явищ, застосовують різні поліролі та віск. Ці засоби містять компоненти, здатні захистити такі деталі:

- крила, стійки, капот;

- пороги;

- хромовані елементи;

- колісні диски.

Ви можете провести обробку самостійно або довірити її фахівцеві. У другому випадку якість покриття буде вище завдяки застосуванню професійного обладнання. Варто знати, що багато засобів потребують оновлення через певний проміжок часу для збереження корисних властивостей. Вони не розраховані на одноразову обробку на весь період зими.

Актуальними в мороз будуть різні незамерзаючі рідини. Їх використання дозволить автомобільним системам функціонувати без появи збоїв. Також зручні аерозолі-розморожувачі. Вони стануть в нагоді при відкриванні замка або очищення дзеркал. Слід завчасно підготувати авто до низьких температур. Це допоможе уникнути серйозних поломок і дорогого ремонту.

Ваш кошик порожній.