Головна

Про компанію

Новини

Виробники

Доставка і оплата

Якість товару

Гарантія і повернення

Контакти

Вхід

0

Оригінал або аналог, що вибрати

З часом в транспортному засобі найчастіше страждають кузовні деталі. Тому запчастини даного напрямку пропонуються магазинами і компаніями в великому асортименті. Але власник зацікавлений заощадити, отримавши розумний баланс між ціною і якістю. Головне - грамотно зробити свій вибір.

Кузовні деталі для ремонту і заміни і різниця між ними

Іноді кузовний ремонт не може принести очікуваний результат. В цьому випадку допоможе повна заміна деталей. Залишається тільки вибрати, в які деталі краще вкласти гроші: оригінальні або аналоги? Це важливо не тільки для власника елітного авто, а й транспортного засобу економ-класу.

Є грамотне вислів: «Ми не такі багаті, щоб витрачати гроші на дешеві і неякісні продукти».

Оригінал відрізняється тим, що випускається з конвеєрів тих же заводів-виготовлювачів, що і сама марка авто і проводиться за аналогом при залученні (часто) запатентованих технологій. Ціна на них не буває низькою.

У «противагу» ставлять ряд переваг:

- якісне виготовлення високого рівня;

- відповідність конструкційним особливостям;

- збереження технічних вимог, які були закладені конструкторами;

- піддаються, в обов'язковому порядку, обробці антикорозійним складом (це захищає їх в подальшому).

Вкласти фінанси в оригінал - значить, забезпечити собі спокій завдяки тому, що при монтажі всі технічні характеристики будуть дотримані без порушень геометрії.

Аналог: плюси і мінуси вибору

Не оригінальні запчастини для кузова легко підганяються руками майстра під вимоги конкретної марки транспортного засобу. Але вони все одно викликають недовіру. Причина криється в тому, що в період заповнення авторинку вкрай дешевим і неякісним товаром багато хто зіткнувся з проблемою витрати грошей на товар, який або неможливо було застосувати (встановити), або який не виконував повноцінно своїх функцій.

З тих пір «не оригінал» або «аналог» - ім'я загальне. Проте, зараз на авторинок поставляють товари від європейських виробників, що відрізняються якістю. Це перший плюс. До нього слід додати низьку вартість. Також є тайванські брендові запасні частини.

Тому основний міф, що саме аналогові запчастини швидко піддаються корозії - є помилкою. Технологічний процес виготовлення не тільки вимагає дотримання всіх норм, а й попереднього отримання відповідних сертифікатів.

Все ж основні 2 мінуса неоригінальних запчастин полягають в наступному:

- може використовуватися більш дешеву сировину;

- не завжди проводиться антикорозійна обробка;

- можливі складнощі в підгоні і монтажі.

Тому, якщо ви можете звернутися до справжньому професіоналу за допомогою, він самостійно обробить деталь. Тільки вибирайте аналогові вироби перевірених виробників, економлячи в той же час на вартості і зберігаючи свій душевний спокій, а в допомогу вам буде наш інтернет портал.

 

Ваш кошик порожній.